torstai 27. elokuuta 2009

Killerkeskiviikko

Aamu alkoi jo (tappo)tiistaina hankitulla syysmasennuksella ja kateuskänkkäränkällä. Joka puolella tuntuu tapahtuvan, ystäväni lähtevät kuka seikkailulle Aasiaan, kuka uuteen ällistyttävän hienoon työpaikkaan jne ja tuntuu, että itse katselen vaan vierestä... (Ja tällainen itsesääli toki ratkaisee kaiken...)

Mieltäni kohotti erityisesti erään 8-vuotiaan imarteleva kommentti. Olin pitämässä voimisteluharjoituksissa ja jaoimme salin pienten tyttöjen joukkueen kanssa. Myös "minit" tuntevat minut, mutta en ole nähnyt heitä hetkeen. Eräs kullannuppu huuteli kesken harjoitusten nimeäni ja minä tietenkin hymisin tyytyväisyyttäni, ettei minua ole tyysti unohdettu. Lopulta tyttö sai huhuiltua asiansa salin toisesta päästä: "Satuuuuuuuuuu, hei, sä oot lihonu!" Voitte vaan kuvitella ilmeeni tämän jälkeen! Erittäin mieltä ylentävää! (Toim. huom. Havaittu lihominen on ilmeisesti tapahtunut aikavälillä kesäkuu-elokuu.)

Kotiin päästyäni viis veisasin tästä kommentista (tai kapinoin sitä vastaan) ja söin pakastepizzan! Käperryin sohvalle peiton alle ja jäin odottelemaan Diiliä (kyllä, olen koukuttunut tähän tilaisuuteen arvostella ja naureskella räkäisesti omahyväisille "businessguruille"). Illan kruunasi se, että heräsin sohvalta vakuutellen koirille ja miehelle, että lepuutin silmiä vain viimeisen mainoskatkon aikana... kuinka ollakkaan Mr. Trump oli lausahtanut "you're fired" jo viisi minuuttia sitten.

Torstain tapahtumia odotellessa...

2 kommenttia:

Riitu kirjoitti...

Onneksi torstaina on luvassa virta-apua vesisateessa, toivottavasti ei sada!
Ikävä kyllä totuus tulee lasten suusta (ja vähemmän hienotunteisten sukulaisten mun tapauksessa!)...

Satsu kirjoitti...

Torstailla oli sitten tarjota muutakin... Hetken kyllä harkitsin, että jos en auttelis auton akun kanssa, niin jäisittekö te maahan! ;)