torstai 18. maaliskuuta 2010

Päänvaivaa

Viikon päästä olisi tiedossa fysiologian tentti, mutta tenttikirjalle ei kuulu hyvää! Lenni päätti lukea sen kannesta kanteen (kirjaimellisesti). Pientä hämmennystä aiheuttaa se, että ruokaa tms. Lenni ei pöydältä vie, mutta kirjoja/lehtiä/paperia se ei pysty vastustamaan! Kotiin tullessa on yleensä vuorossa paperisilpun siivoaminen ja lehtien palauttaminen lehtikoriin... Toki luvallisen puuhastelun jättäminen pienentää riskiä, mutta alkaa pikkuhiljaa mielikuvitus loppumaan...
Vaikka talvi on ollut runsasluminen ja monet ovat ikuistaneet kauniita kuvia valkoisista kinoksista, on kolikolla myös kääntöpuolensa... Katsokaa nyt tuota "aitaa"! (Entäs tuo säälittävä, luuhistunut "pensasaita" meidän ja naapurin välillä!) Koirilla on ollut suuria vaikeuksia hahmottaa pihan rajoja, kun aidan väärälle puolelle lumikinoksen päälle hyppääminen onnistuu muitta mutkitta. Eikä hämmennys rajoitu meidän perheen blondeihin, vaan kinoksista ja pihalta löytyy ainakin fasaanin, kissan ja jäniksen jälkiä... Ja niinkuin tässä hullun myllyssä ei vielä olisi tarpeeksi, niin Luka on usemman illan itkenyt ja haikaillut äänekkäästi jonkun ihanan neitosen perään!


Kuva: Satu Kuitunen


Onneksi aurinko on kuitenkin näyttäytynyt jo useampana päivänä ja antanut lupauksen keväästä. Keväällä olisi tarkoitus saada blondien energiaa purettua jäljestämiseen, juoksemiseen (aiheesta seuraa pian lisää) ja ehkä jopa agilityyn. Ja tietenkin täällä odotetaan jo uimasäitä (=jäiden sulamista).

Jos lumiset maisemat kyllästyttävät suosittelen silmien lepuuttamista Tim Burtonin luomassa Ihmemaassa! Me olimme mukavuudenhaluisia ja näimme elokuvan "lähiteatterissa", jossa ei ollut mahdollisuutta 3D-elämykseen. Elämys se silti oli, Burtonin maisemat olivat upeita ja näyttelijäsuoritukset huikeita (näyttelijävalinnoissa ei tosin nähty yllätyksiä)! Fantasiaelokuvia on tullut viime vuosina kyllästymiseen asti, mutta silti elokuva onnistui tempaamaan toiseen maailmaan muutamaksi tunniksi! Anne Hathaway oli ehkä elokuvan suurin miinus, yritin kovasti pitää hahmoa hauskana ja haaskasin siihen liiaksi energiaani, tekohauska mikä tekohauska! Vihikoirasta piti kuitenkin laittaa kuva, koska se keräsi kaikki sympatiapisteet (kuten kovin usein kohdallani)!


Ei kommentteja: