tiistai 29. heinäkuuta 2014

Sillisalaatti

Ruusutorpan menoa ja meininkiä on voinut seurata jo kuusi vuotta! On ollut tiheämpää kirjoitustahtia, on ollut tappavan hiljaista. On höyrähdetty kirjoittamaan viiniarvosteluja, on valitettu pukluista olkapäällä. Logiikka on pettämätön, sillisalaattia vuodesta toiseen!!!

Uusi, ihan tavisäitien tyyli/tyylittömyysblogi #MOMFIE on inspiroinut minuakin räpsimään päivän asukuvia.

On kukkamekkoa (H&M, arviolta ainakin kuuden vuoden takaa).

Kierrätysmekkoa (Nanso, paikalliselta fb-kirppikseltä).
Ja ennen kuulumattoman lyhyet, uudet sortsit! (Lindex)


Helle on sekoittanut pään tai sitten jotain on muuttunut äitiyden myötä. Tuota kukkamekkoa en aikaisempina kesinä ole suostunut käyttämään ilman legginssejä ja tosiaan, julkisesti en ole myöskään sortseissa reisiäni paljastellut. Mutta ihan oikeasti, kuka tässä helteessä vitsii pukea yhtään enempää päälle!? Rinta rottingilla ja nenä pystyssä, niin ei niitä muhkurareisiä kukaan katsele! (Tai sitten tämä on ensimmäinen askel kohti sitä karmaisevaa tyylitajuttomuutta, joka ilmenee yleisöä kauhistuttavana allien paljasteluna Linnan juhlissa. Tai sitten tämä johtuu siitä, kuten ihastuttava Hurmosmamma totesi blogissaan, että ihmiset kadulla eivät enää näe nuorta blondia naista vaan äidin. Mitäpä siinä sitten enää yrittämään olla jotain muuta?!)

Laitetaan vielä kuva koko perheestä itämaisissa tunnelmissa mökillä, serkkutytön syntymäpäivillä.


Kännykästä löytyy myös julmetun monta kuvaa nojatuoleista. Kaikki huonekalukaupat on kierretty. Onko kenelläkään ideaa mistä löytyisi kohtuuhintainen, pieni, mutta aikuisen istuttava nojatuoli lapsen huoneeseen?
Palkkioksi voisin luvata kuvia huoneen sisustusratkaisuista? Anyone?

Seuraavaksi mausteeksi sillisalaattiin heitän ihan uuden aiheen. Hiustenlaitto. Ihan itte tein, eikö oo hieno?


Välillä puntaroin myös vähän syvällisempien juttujen kirjoittamista, mutta ne jääkööt vielä mietintämyssyyn. Oman haasteensa asettaa ei niin runsaslukuinen, mutta sitäkin monipuolisempi lukijajoukko. On tuttua ja tuntematonta. Mutta kaikki kommentit ja toiveet ovat tervetulleita!

Loppuun vielä herkulliseksi ja helpoksi todettu jälkkäriohje! 

(Toimii myös Philadelphia-juustolla, jos on laktoosiongelmaa. Sokeria riittää mielestäni pienempikin määrä. Itse heitin vaahdon mukaan vielä vähän tuoretta minttua)

Resepti sekä Kaksplussassa, että Seurassa. Kuvaaja: Seppo Saarentola

2 kommenttia: