maanantai 21. heinäkuuta 2014

Torpan väen kesätempo

Kevään ja kesän tempo on ollut siinä määrin kiihtyvä, että blogi on jäänyt pahasti suvantoon! (Ja samalla haaveilu laatukamerasta, jolla ikuistaa arkeamme tänne, on kasvanu sietämättömäksi!) Oli miten oli, Retroprinsessan Raissi haastoi Torpan väen kertomaan kesästään!

Päivän suunnitelma: Allekirjoittanut aamusta töihin, J:n loman toinen osa alkaa siis koti-iskä -päivällä (biitsille suuntaavat). Iltapäivästä koirien lenkitystä ja jospa vaikka uskaltauduttaisiin Ikeaan tsekkaamaan olisiko siellä kerrankin hiljaista ja siinä samalla voisi tarkistaa nojatuolitarjonnan. *Todellisuudessa menimme autokauppaan. Voi plaah!

Lounaani tulee koostumaan: Makaroni-chorizo-herkkusieni-avokado -sotkusta, jota on valmiina jääkaapissa. Onneksi sivuun on tuoreita herneitä ja kirsikoita. *Autokaupalta palatessamme pysähdyttiin sitten Ikealla. Syötiin hodarit, kierrettiin yläkerta ja sitten syötiin lihapullat. Kotiin palattiin tyhjin käsin, täysin vatsoin.

Omnom!

Viimeyönä näin unta: Tämä olisi pitänyt kirjoittaa heti aamulla muistiin. Olen tyysti unohtanut. Lupaan palata kirjoittamaan seuraavasta unesta, jonka muistan vielä herätessäni.

Eilen tapahtui seuraavaa: Nukuin aamulla pitkään, miesmuistiin :). Päikkäriaikaan ihmettelin vanhemman koiran kanssa rakeita ja ukkosta, kun muu talon väki nukkui. Käytiin grillimakkaralla isäni pihassa ja illalla J lähti "humpalle" ja minä ahmin itseeni niin popcornia kuin jäätelöäkin.

Päivän asu:

Siis tämä "päivän asu" -kuvaushan on ihan oma taiteenlajinsa! Vaatinee vielä harjoittelua.

Lempparibiisini juuri nyt: Laulan kesähittejä siinä missä 15-kesäisenäkin, eli "Vadelmavene" ja "Pohjolan tuulet" raikaa. Vaikka kyllä "Ihhahhaatakin" on saanut tänä kesänä hoilata loputtomiin.

Takapenkin discoihme!

Tänä kesänä olen oppinut jotain uutta: No uutta ja uutta. Mutta koitan kovasti opetella hetkessä elämistä tulevaisuuden suunnittelun sijaan. Elämän ihme ja rajallisuus on taas muistutellut itsestään.

Seuraavat pippalot joihin olen menossa: "Grillipileet" on suunnitteilla omaan pihaan ja perinteisiä rapujuhlia vietetään syyskuun alkajaisiksi.

Juuri nyt minua ärsyttää: Kesätempoon roihahtanut päivittäinen herkkujen napaan kiskominen.

Toisaalta haluan suositella: Etsimään ihan jokaisesta päivästä jotain positiivista.

Pihaa on myllerretty koko kesä, perennapenkin istutus jää ensi keväälle, onneksi ruukkukukkien loisto pelastaa!

Kesätempo-haaste lähtee IinaMaulle, Kilulle sekä 3h+kasvimaan poppoolle!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haaste otettu vastaan - kerrankin!

tjeu: http://www.lily.fi/blogit/3hkasvimaa/kesatempo

Satsu kirjoitti...

Mahtavaa!

Kilu kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Vastailen, kun rauhallinen hetki ajattelulle koittaa :)