torstai 31. joulukuuta 2015

2015 pakettiin

Vuoden viimeistä päivää viedään. 2015 on ollut hiljaisin blogivuoteni, mutta elättelen toivoa, että saan vielä tämän vuoden puolella julkaistua jotain kuvapäiväkirjan tapaista meidän vuodesta.

Tammikuussa saimme tietää odottavamme perheenlisäystä. Yhtäkkiä tarjolla tuntui olevan niin sampanjaa kuin raakaa kalaakin ja salaisuuden pitäminen vaati melkoisia sanasepon taitoja. Väsymys otti yliotteen. Kävin vuoden ainoalla juoksulenkillä.


Helmikuussa olemme ainakin kunnostautuneet keittiön puolella. Työpaikkani muutti uusiin tiloihin ja pieni ryhmäliikuntasalimme sai minut innostumaan työstäni vielä entistä enemmän. Reipas taapero istui parturin penkkiin ensi kertaa ja muuttui isoksi pojaksi. Myös suksia kokeiltiin niukalla lumipeitteellä.


Maaliskuussa vietettiin hääpäiväämme ja yhden kaksivuotiaan naperon napero-synttäreitä. Pöydällä oli usein tulppaaneita ja Joukon työpäivät venyivät pitkiksi. Pyöräilykausi avattiin.

 

Huhtikuussa pääsin mukaan perinteiselle lukiotyttöjen reissulle. Kohteena oli Barcelona. Kaksivuotiasta ilahdutti ensimmäinen kerta konsertissa ja hän pääsi myös Ylen uutisiin.


Toukokuussa raskausvatsa kasvoi kasvamistaan ja lähes jokainen viikonloppu täyttyi voimistelusta. Hiukset saivat punaisen värin ja omalle pihalle rakennettiin hiekkalaatikko.


Kesäkuussa on herkuteltu taas ihan olan takaa. Nautittiin omasta pihasta ja naapurin syreeneistä.


Heinäkuun huippuhetkiä oli kansainvälinen voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada, johon pääsin vielä osallistumaan esiintyjänä masuasukin kanssa. Palasin myös valmentajan pestiin. Retkiä tehtiin mm. Korkeasaareen, Muumimaailmaan, torille, aseuntomessuille, ravustamaan ja mökille.


Elokuu aloitettiin ystäväperheen mökillä, nautittiin kesän ainoista hellepäivistä ja juhlittiin hyvien ystävien kanssa rapuja syöden.


Syyskuussa odotus vihdoin palkittiin.


Lokakuun muistikuvat ovat hieman hataria, oli vastasyntynyttä, silmä- ja korvatulehdusta, oksennustautia ja kisakauden avausta. Mutta arki lienee ollut jotain tällaista:


Marraskuussa kuopus sai nimen ja pojat (x4) ja valmennus pitivät kiireisenä.

 

Joulukuun loma on tullut tarpeeseen, olemme ehtineet tehdä perheenä yhtä sun toista ja vähän tasoittelemaan univelkojakin. Rästihommiin ei olla ehditty kajoamaan, enkä todella voi käsittää missä välissä bloggaajat kirjoituksiaan tuottavat. Minulla olisi ollut vielä paljon asiaa, mutta ehkä tämäkin on tyhjää parempi.


Sellainen oli vuosi 2015!
Onnellista vuotta 2016!

Ei kommentteja: